Schilder gezocht in regio Almere? 

Op zoek naar een schilder? Voordat je met welke schilder je in zee gaat wil je eerst een aantal dingen weten. Antwoorden op de meest gestelde vragen hebben we voor je op een rij gezet.

 

Schildersbedrijf of behangersbedrijf?

De naam bestebehangers.nl doet soms vermoeden dat we alleen behangen. Maar we zijn behanger en schilder.

 

Goedkope schilder of een goede schilder?

Het aanbod van schilders is groot. En het verschil tussen een goedkope schilder en een goede schilder kan ook groot zijn.

We laten daarom graag een aantal projecten aan je zien die een indruk geven over het geleverde werk:

Kwaliteit is het uitgangspunt. En daarmee ben je op termijn goedkoper uit. Ons bedrijf bestaat uit twee ervaren schilders, namelijk vader en zoon. Het schilderwerk wordt pas opgeleverd nadat jij tevreden bent.


Kosten van een schilder

De prijs per m2 is is vaak een eerste vraag. In dit blog lees je meer over de prijs van behangen.

Over de prijs van schilderwerk kunnen we vooraf geen vaste prijs geven. Omdat kwaliteit voorop staat is de prijs erg afhankelijk van de lagen verf er onder. En de conditie van het hout er onder is daarbij bepalend.

 

Vrijblijvende offerte voor schilderwerk?

Zoals in de projecten te zien is werken wij regelmatig in regio Almere. Pas geleden hebben we daar nog gewerkt in twee woningen. Vraag gerust om de referentie daarvan.


Om een goede prijs en offerte aan te kunnen bieden komen we daarom graag vooraf langs om met u te overleggen. Stuur een mail naar info@bestebehangers.nl of bel naar 06 13 68 51 18 voor een vrijblijvende afspraak.