Nationale Nederlanden

Geplaatst op: 5 april 2014
Categorie: Behangen

Behangen voor een reclame spotje van Nationale Nederlanden

We werden gebeld om in een woning een woonkamer en een trapopgang te behangen, er werd bij vermeld dat het om een filmstudio ging ?????? . Vreemd hoor, zeiden we tegen elkaar.

Maar we kregen een adres en reden er op de bewuste ochtend naar toe,  gek genoeg kwamen we in een wijk met grote villa's.

Toen we op de plaats van bestemming kwamen, stonden we voor een villa die verbouwt werd, en we dachten dat het om dit huis ging, maar wat dit met een filmstudio te maken had?

We dachten dat het om deze verbouwing ging, wat we ook vaker doen voor dit schildersbedrijf.

 

Naast dit huis wat verbouwt werd stond een oud krot, wisten wij veel dat het eigenlijk om dit huis ging.

Toen we daar achter kwamen en daar eenmaal binnen kwamen werd het allemaal nog vreemder, het huis had overal lekkage plekken en we zeiden tegen de man die ons alles liet zien, moet niet eerst die lekkage verholpen worden voordat wij gaan behangen?

Tot onze verbazing zei de beste man, nee hoor de lekkage gaan wij straks nog erger maken, (toen snapten we er helemaal niets meer van) maar de man vertelde ons dat dit huis gebruikt zou worden voor een reclame spotje van Nationale Nederlanden. Toen zijn we maar gewoon gaan doen waar we voor kwamen, namelijk behangen. Als u het reclame spotje ziet begrijpt u het allemaal nog beter.

https://www.youtube.com/watch?v=c5bgbBVPx7k