Schilderwerk kerktoren

Geplaatst op: 21 september 2017
Categorie: Schilderen

Schilderen en sauzen. Maar dan in een kerktoren van 27 meter hoog. Toen we de offerteaanvraag kregen moesten we best even nadenken over deze uitdaging.

Houtrot in de kozijnen

De houten kozijnen bleken in slechte staat. De plekken die aangetast waren door houtrot moesten open gefreesd worden. Deze zijn dichtgesmeerd met houtrotplamuur. Ook de hoeken van de kozijnen ondergingen dezelfde behandeling en werden grondig kaal geschuurd.

Schilderwerk kozijnen

De kozijnen waren na het schuren en dichtsmeren weer strak. Vervolgens zijn deze voorzien van een mooie laag verf zodat de kozijnen weer jaren vooruit kunnen.

Sauzen betonnen randen op de kerktoren

27 meter de lucht in. Het spannende gedeelte! Het weer liet het toe en dus konden we aan de slag. We moesten best even slikken toen het bakje de lucht in ging. De betonnen randen rondom de kerk moesten gesausd worden. Daarna was de toren met betonnen randen en ijzeren hekjes aan de beurt. Verder zijn ook de plafonds aangepakt. Er was al enige tijd geen onderhoud gepleegd, maar dat maakte het resultaat des te mooier.

Heeft u een vraag betreft schilderwerk, bel 06 13 68 51 18 of mail naar info@bestebehangers.nl voor een vrijblijvende offerte.

 

Schilderwerk kerk Rutten

Schilderen kozijnen

Schilderswerk Kerk Rutten

Schilderwerk Noordoostpolder

Schuren en bijwerken kozijnen

Sauzen betonranden