Behangen Thermen Bussloo

Geplaatst op: 19 oktober 2016
Categorie: Behangen

Behangen voor GMS Onderhoud

Beste Behangers ontving de volgende mooie referentie:

We hebben samengewerkt aan een behang- en schilderproject binnen het resort van Thermen Bussloo. De kwaliteitseisen van die opdrachtgever waren heel hoog en daar hebben we samen aan kunnen voldoen. De sauna was overdag gewoon open. De ene dag kon er een klein stuk worden behangen, de andere dag een groot stuk. We werken heel vroeg en soms zelfs ’s nachts. We moesten dus heel flexibel zijn en dat was nooit een probleem.

De mannen van BesteBehangers zijn enthousiast over behangen op grote en kleine klussen. We kennen elkaar van het bedrijf waar we 35 jaar geleden samen werkten. Mooie verhalen ophalen van vroeger, afgewisseld met een geintje maakt dat de werksfeer goed is.

Als er moet worden behangen besteed ik het daarom eigenlijk altijd uit aan BesteBehangers. Zelf heb ik dan druk met schilderwerk.

Gewoon omdat ze sneller werken en het resultaat altijd goed is.

Gerard Mazereeuw
GMSOnderhoud

 

Stevig behang geschikt voor hotels, ziekenhuizen, restaurants

Hier volgt een beschrijving van het project door de medewerkers van Beste Behangers:

We hebben veel verschillende soorten behang geplakt van Durafort, Vescom en Arte. Deze merken maken exclusieve soorten behang van 130 cm breed die meestal alleen in hotels, restaurants etc. geplakt worden.

Het behang moet extra sterk zijn omdat ruimtes in deze gebouwen intensief gebruikt worden. Sommige soorten waren onbekend en het was daardoor ook soms lastig. Elk behang is weer anders en heeft zijn eigen aanpak nodig. We mochten werken met hele mooie soorten behang, en omdat het een eindafwerking is heb je echt eer van je werk.
Het project in Thermen Bussloo was spannend en hectisch. De deadline was soms heel krap. Het leuke is vooral dat het uiteindelijk zo mooi is geworden.

Wat vinden jullie?

Goudkleurig behang Thermen Bussloo

Glinsterend behang Thermen Bussloo

Brons goud glinsterend behang Thermen Bussloo

Blauw behang Thermen Bussloo

Bruin behang aan het dak Thermen Bussloo

Bruin behang Thermen Bussloo

Aan het werk met behangen Thermen Bussloo