Renovlies Lelystad

Geplaatst op: 5 maart 2015
Categorie: Behangen

Een oppervlakte van 550 meter met renovlies behangen. Dat was het schildersbedrijf uit Lelystad zelf niet gewend en vanwege de drukte werden wij ingeschakeld. De klus werd in ongeveer drie dagen geklaard. Het bedrijf was tevreden en we mochten direct een woning in Almere van scanbehang voorzien. Een leuke samenwerking is begonnen.

5 redenen om ook als particulier te kiezen voor renovlies

  1. In muren ontstaan altijd scheuren. Door de reno vlies zie de scheur niet meer (hij zit er nog wel maar dan achter het behang)
  2. De afwerking is altijd gladder dan stuc
  3. Het is een betere ondergrond om hechting te krijgen met de saus
  4. Als je tegen een gestucte muur aanloopt die alleen maar gesausd is, krijg je een deuk of brokkelt de stuc af. Dat heb je met reno vlies niet aangezien je als het ware een beschermende laag op de muren plakt
  5. Het gaat lang mee, en als je erop uitgekeken bent saus je het gewoon in een andere kleur

Zelf behangen of laten behangen?

De keus is natuurlijk aan u. Maar als behangersbedrijf kunnen we je misschien helpen met redenen waarom anderen wel kiezen voor een professionele behanger:

  • Voorkom teleurstelling. Die vriend of vriendin kan misschien behangen, maar wat zeg je als het resultaat niet geworden is zoals je in gedachten had?
  • Wij behangen renovlies snel en netjes. U bent dus snel weer uit de rommel
  • Wij geven tips voor een optimaal resultaat

Prijs

Het behangen van revovlies kunnen wij aanbieden voor € 12,75 per m2. Prijzen gelden vanaf 100m2.

Heeft u een kleinere behangklus, maar wel in combinatie met een schilderklus, dan is natuurlijk een combinatieprijs mogelijk. 

- Misschien bent u op deze pagina terecht gekomen via een advertentie. Die advertentie is alleen te zien in een bepaalde omtrek rond ons bedrijf. De prijs komt daarom overeen met de werkelijkheid. Als bedrijf willen wij vooral kwaliteit bieden. U ontvangt dus een eerlijke offerte zodat u weet waar u aan toe bent -

Wat anderen over ons zeggen

"Beste Behangers heeft voor ons al het schilderwerk binnenshuis gedaan. Ook hebben zij op onze slaapkamer een wand geplakt met eigen fotobehang. Dit naar volle tevredenheid van ons. Wij raden iedereen dit bedrijf aan. Simon en Hermina Gerssen"


Neem vrijblijvend contact op

Wij denken graag met u mee. Neem contact op met Frank Peters, 06 13685118 of mail naar info(@)bestebehangers.nl