Behanger inhuren? Deze pagina hebben we speciaal gemaakt voor mensen vanuit de regio Utrecht, Hilversum en Amersfoort die een behanger of schilder willen inhuren

 

Wij werken namelijk regelmatig in deze regio vanuit onze standplaats Urk.

Het maakt niet uit waar iemand woont, want iedereen die gaat verbouwen of renoveren krijgt te maken met dezelfde vragen bij het behang en schilderwerk.

Meest gestelde vragen

Op deze pagina helpen we u daarom graag verder met antwoorden op de vragen die we regelmatig krijgen:

1. Wat kost behangen of schilderen?

Zelf behangen of laten behangen? Die vraag is logisch als je aan het oriënteren bent bij een verbouwing. Omdat je graag een schatting wilt maken van de kosten die de verbouwing met zich mee brengt laten we in dit blog zien hoe de prijs normaal gesproken opgebouwd wordt.

De beschrijving is zo gemaakt dat u een schatting kunt maken. Mocht de klus concreet worden dan komen wij uiteraard graag langs om een daadwerkelijk offerte te kunnen maken.

Ga hier naar het blog: De prijs en kosten van behang en schilderwerk

(tekst gaat verder onder de foto)

Vliesbehang behangen en sauzen

 

2. Tips om behang te verwijderen

Om kosten te kunnen besparen denken we graag met u mee. Des te beter de voorbereiding van uw kant, des te sneller kunnen wij behangen. Daarom hebben we in dit blog samengevat wat u zelf kunt doen bij het verwijderen van behang.

Uiteindelijk gaat het niet alleen om de prijs, maar het resultaat wordt veel mooier bij een goed schoongemaakte en gladde muur.

Ga hier naar het blog: Tips om behang te verwijderen of naar deze pagina

(tekst gaat verder onder de foto)

Speciaal behang Thermen Bussloo


3. Glasvezelbehang, glasvliesbehang, gewoon behang - Welk soort moet ik kiezen?

De keus voor het soort behang is erg afhankelijk van uw smaak. Toch kan het in bepaalde gevallen ook verstandig zijn om hulp te vragen voordat u gaat kiezen welk soort behang aangeschaft gaat worden. En dat heeft alles te maken met de conditie van de muren. Woont u in een ouder pand in de binnenstad, dan kunnen de muren in een dusdanige conditie zijn dat niet iedere soort behang geschikt is.

Daarom vertellen we in dit artikel graag het verschil tussen glasweefselbehang, vliesbehang en papieren behang: Lees meer

4. Fotobehang plakken

Een speciaal onderdeel is fotobehang. Als behangersbedrijf zijn we juist daarin gespecialiseerd. Daarom hebben we enkele projecten online gezet als voorbeeld:

Fotobehang in een slaapkamer: Klik hier voor de foto’s
Posterbehang in slaapkamer

 

Fotobehang bedrijfsmatig op een stand van een beurs: klik hier voor de foto’s

Fotobehang op een stand op de beurs in Amsterdam RAI

 


5. Behang om uw muur te beschermen

Gaat u stucen of sauzen. Dan is glasvezelbehang uitermate geschikt als ondergrond. Het beschermt de muur en voorkomt dat u scheuren ziet in de stuuc of sauslaag.

Lees meer over glasvezelbehang als bescherming van uw muur: klik hier


6. Behanger voor particulieren en bedrijven
Als professionele behangers werken we door heel Nederland. Een groot onderscheid is daarbij het particuliere werk ten opzichte van bedrijfsmatig werk.
Behangen voor bedrijven bestaat gewoonweg uit veel grotere oppervlakken en vereist specifieke kennis. Voor particulieren houden we veel meer rekening met uw woonsituatie en of de klus in een nieuw of bestaand huis moet worden uitgevoerd.

Voorbeelden behangklussen bij particulieren thuis: klik hier


Voorbeelden behangklussen bij en voor bedrijven: klik hier


Behanger inhuren? Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vraag of behang of schilderwerk bij u thuis. Neem vrijblijvend contact op en we helpen u graag verder.