Behanger Amsterdam - Review familie De Jong

 

Behanger en schilder gezocht voor Amsterdam en omstreken? Dat is een regio waar wij regelmatig werken vanuit standplaats Urk. Als vader en zoon zijn we een familiebedrijf en professioneel behanger en schilder. We hebben meer dan 30 jaar ervaring. Over ons werk kunnen we van alles zeggen, maar misschien is het beter een klant aan het woord te laten.

Het volgende stuk kregen we per mail en is letterlijk overgenomen:

 

Review bij ervaring Beste Behangers

Als consument sta je vaak voor de keuze: ga ik voor goede kwaliteit of voor de scherpste prijs? Bij Behangersbedrijf Peters heb je geen last van dit dilemma: je krijgt gewoon allebei! In verbluffend tempo heeft dit bedrijf onze nieuwbouwwoning behangen en gesausd. De snelheid heeft niet in het minste invloed gehad op het resultaat; de afwerking was uitstekend. Daarnaast maken de ondernemers geen enkel probleem van onvoorziene omstandigheden. Zo was onze woning moeilijk bereikbaar door afsluiting van de straat en bleken bij aanvang extra voorbereidende werkzaamheden noodzakelijk te zijn. Dit is allemaal zonder extra kosten gerealiseerd. De Beste Behangers maakt zijn naam meer dan waar en hun voortreffelijke inzet en begeleiding was een lichtpuntje temidden van al onze verhuisperikelen.

Fam. de Jong, Amsterdam Zuidoost (n.a.v. werkzaamheden september 2018)

 


Werkzaamheden

Wij helpen u graag met de volgende werkzaamheden:

  • Behangen
  • Schilderen
  • Verf spuiten

Wij werken voor bedrijven en particulieren en kunnen daarom iedere klus aan. Het soort behang is bijna nooit een probleem. Maar graag denken we wel mee zodat u het juiste soort behang kiest. Niet ieder behang is namelijk passend bij de ondergrond. Terwijl scan of renovlies juist scheuroverbruggend kan werken.

 

Wat kost behangen?

We krijgen regelmatig vragen over het werk. En natuurlijk hebben veel vragen te maken met de kosten rondom een verbouwing. Daarom helpen we u graag met dit blog “Wat kost behangen en schilderen” Op die manier heeft u vast een startpunt om de verbouwing te begroten. Maar we schrijven ook artikeltjes om u te helpen bij het kiezen van behang, of het verwijderen van het oude behang.

Vrijblijvende offerte

Heeft u een vraag of opmerking? Wij denken graag met u mee. Neem contact op met Frank Peters, 06 13685118 of info@bestebehangers.nl

 

Frank Peters aan het schilderen